Ինձ մոտ կոտլետները հյութալի չէին ստացվում, տատիկս ցույց տվեց, թե ինչպես է պետք պատրաստել

Բաղադրիչներ

  • 1-1,5 կգ աղացած միս, կարելի է վերցնել  խոզի և տավարի  միասին
  • 3-4 միջին չափի կարտոֆիլ, 3-4 գլուխ սոխ
  • 1 հատ սպիտակ հաց, ոչ մեծ չափսի
  • 1 հատ ձու, կաթ
  • Աղ, պղպեղ, մանանեխ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը և սոխը մանրացնել բլենդերի օգնությամբ կամ մսաղացով:

Հացը բաժանել մասերի և թրջել կաթով:   Հացը չքամելով ավելացնել աղացած մսի վրա, և, ապա, մնացած կաթը: Ավելացնել ձուն, բլենդերի պարունակությունը և պղպեղը՝ ըստ ճաշակի: Ավելացնել 1 ճաշի գդալ  մանանեխ:

Խճողակը լավ խառնել ավելացնել 1 ճաշի գդալ  բուսայուղ և թողնել խճողակը հանգստանա:

Թավայի մեջ քիչ քանակությամբ բուսայուղ տաքացենել, թաց ձեռքերով  վերցնել մսից, կոտլետի ձև տալ և թապակել թավայի մեջ երկու կողմից:

Բարի ախորժակ:

Մեկնաբանություններ
Կիսվի՛ր