
Ներկայացնում ենք ամենահամեղ Միկադո թխվածքի իրական բաղադրատոմսը:
Բաղադրատոմս՝
- 4 հատ ձու, 250 գրամ շաքարավազ, 250 գրամ թթվասեր,
- 1.5 թեյի գդալ սոդա, 2 ճաշի գդալ կակաո,
- 200 գրամ կարագ, 800-900 գրամ ալյուր,
Կրեմի համար ՝
- 300 գրամ կարագ,
- 2 տուփ եփած խտացած կաթ,
- 100 գրամ շոկոլադ
Պատրաստման եղանակը
Կարագը, ձուն և շաքարավազը լավ հարել, ավելացնե թթվասեր ՝ սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր:
Բաժանել 7 գնդի: Թխել առանձին-առանձին:
Կրեմը պատրաստելու համար հարկավոր է ՝
Խտացրած կաթը, կարագը և շոկոլադը լավ հարել, եփել։ Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին:
Վրան քերել շոկոլադե սալիկ:
Մեկնաբանություններ
Կիսվի՛ր