Նա 4 պինդ խաշած ձու է դնում հենց ֆարշով բարձի վրա.արդյո՞ւնքը՝ կարկանդակների կարկանդակ

Մսով կարկանդակի հրաշալի բաղադրատոմս:

Բաղադրիչները՝

650 գ խոզի մսի ֆարշ, 6 ձու
Շերտավոր խմոր, 50 գ մոցարելլա պանիր
15 գ սխտոր, 35 գ մաղադանոս
Աղ, Սև աղացած պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստումը՝

Նախօրոք պատրաստիր ֆարշը և ձվերը: Պինդ խաշիր 4 ձուն:

Ֆարշին ավելացրու 1 հում ձուն, աղ և պղպե: Լվա, կտրտիր և ֆարշին ավելացրու մաղադանոսը, սխտորը: Լավ խառնիր:

Բարակ շերտերով կտրտիր մոցարելլան: Պետք կլինի այդպիսի մոտ 9 կտոր:

Սննդային մագաղաթի վրա դիր շերտավոր խմորի շերտ, վրան դիր ֆարշի կեսը:

Հարթեցրած ֆարշի վրա դիր պանրի 5 շերտ, հետո՝ 4 խաշած ձվերը: Ձվերի վրա դիր պանրի մնացած շերտերը:

Մնացած ֆարշով ծածկիր ձվերով միջուկը:

Խմորի երկու ազատ մասերում 6 անկյունագծային կտրվածք արա: Ձևավորիր կարկանդակը՝ խմորին հյուսի ձև տալով:

Հարիր հում ձուն և լավ քսիր կարկանդակի վրա: Պատրաստված կարկանդակը դիր մինչև 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը, սպասիր կես ժամ, մինչև լրիվ պատրաստ լինի:

Այսպիսի տեսք կունենա կտրված կարկանդակը։

Մեկնաբանություններ
Կիսվի՛ր