
Բաղադրիչներ` առաջին թխվածքաբլիթի համար
6 ձու, 200 գր շաքար, 4 ճ գդ եռացրած ջուր
150 գր ալյուր, 1 տուփ փխրեցուցիչ
2 ճ գդ կակաո
Բաղադրիչներ` երկրորդ թխվածքաբլիթի համար
5 ձվի սպիտակուց, 160 գր շաքար
3 ճ գդ ալյուր, 250 գր տապակծ աղացած ընկույզ
Առաջին կրեմի համար
5 ձվի դեղնուց,
200 գ շաքարավազ
300 գ կարագ
Երկրորդ կրեմի համար
350 մլ կաթ, 1 տուփ չոր վանիլային խառնուրդ պուդինգի համար (40 գ)
3 ճ գդ շաքարավազ, 2 տուփ վանիլային շաքարավազ
Գլազուրի համար
100 գր կաթնային շոկոլադ
25 գ կարագ, 2 ճ գդ կաթը
Պատրաստման եղանակին քայլ առ քայլ ծանոթանալու համար առաջարկում ենք դիտել հետևյալ տեսանյութը.
Մեկնաբանություններ
Կիսվի՛ր