
Ճակնդեղը՝ որպես բանջարեղեն, շատ օգտակար է։
Այն հարուստ է երկաթով և հատկապես խորհուրդ է տրվում օգտագործել դաշտանային ցիկլի ժամանակ։ Ճակնդեղը օգտագործվում է արդեն շատ տարիներ և բուժում տարբեր հիվանդություններ։
Ճակնդեղը հարուստ է երկաթով, ինչպես սխտորը։ Այն նաև հարուստ է յոդով, ինչպես կաղամբը։ Ճակնդեղը հարուստ է առողջարար և օգտակար նյութերով, որոնք էլ նպաստում են նյութափոխանակության բարելավվմանը։ Կարևոր է նաև նշել, որ ճակնդեղը պարունակում է մեծ քանակությամբ հանքանյութեր։ Այսպիսով՝ ֆոլաթթուն և կալիումը պաշտպանում են սիրտը ցանկացած հիվանդություններից, պղինձը ոչնչացնում է ազատ ռադիկալները, մագնեզիումը հարստացնում է ոսկորները, յոդը մասնակցում է թիրախային հորմոնային բիոսինթեզի գործընթացին, իսկ ֆոսֆորը և երկաթը բարձրացնում էներգիայի մակարդակը:
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- 2 սոխ,
- 2-3 ճակնդեղ,
- քացախ,
- առաջին մզվածքի ձիթապտղի յուղ
- կերակրի աղ
Պատրաստման եղանակը: 1. Սկզբից մաքրեք ճակնդեղը և եփեք այն աղաջրի մեջ։ 2. Կտրտեք այն շատ մանր կտորների:
3. Սոխը նույնպես կտրտեք մանր կտորների և խառնեք ճակնդեղի հետ։ Այնուհետև ավելացրեք քացախը և ձիթապտղի յուղը։ Ավելացրեք աղ։
Այս աղցանը շատ օգտակար է հաստ աղիի դետոքսիկացիայի, լյարդի մաքրման և տեսողության վերականգնման համար։ Դուք պետք է փորձեք և տեսնեք այս հրաշք միջոցի արդյունքը։