Եթե դուք սառնարանում եք պահում այս 13 մթերքերը, ապա անմիջապես հանեք այդտեղից

Այժմ անցկացնենք մի փոքրիկ փորձ: Բացեք սառնարանը և նայեք նրա պարունակությունը: Իհարկե, այնտեղ կա մեծ քանակությամբ և տարբեր տեսակի մթերքներ:

Իսկ հիմա ցույց կտանք այն 13 մթերքները, որոնց չի կարելի պահել սառնարանում.

Սոխ — Սոխը կարելի է պալ մութ և չոր տեղում, բայց ոչ մի դեպքում ՝ սառնարանում:

Դեմքի դիմակ — Մենք գիտենք, որ այն մթերք չի: նրանց անհրաժեշտ է պահել սենյակային ջերմաստիճանում:

Սխտոր — Եթե նույնիսկ վախենում եք հոգիներից, պահեք սխտորը մառանում:

Հաց և հացաբուլկեղեն — Սառնարանում պահելու դեպքում էլ Դուք չեք կարող երկարացնել նրա պիտանելիության ժամկետը:

Չոր լոբի — Չոր սերմերը սառնարանում կուցնում են իրենց համը և հոտը, նույնիսկ՝ ծլելու հավանականությունը:

Աղացած սուրճ — Աղացած սուրճը ավելի ճիշտ է պահել հերմետիկ ամանի մեջ:

Մեղր — Երբ մեղրը մնում է սառը միջավայրում, այն պնդանում է և բյուրեղանում:

Ավոկադո — Եթե ցանկանում եք, որ այս մթերքնը հասունանա և լինի ավելի համեղ , ապա այն մի դրեք սատանարանի մեջ:

Ձեթ — Բացի ընկուզի յուղից , մնացած բոլոր տեսակի յուղերն ու ձեթերը չպետքէ սառեցնել;

Թթու վարունգ — Հիշեք, այն բոլոր մթերքները, որոնք փակված են աղաջրում և նատիրում միջավայրում, պահել սատնարանում պետք չի:

Սոյայի մածուկ — Այս մթերքի պահպանումը նմանի նախորդին;

Լոլիկ — Լոլիկը սառնարանում կարելի պահել միայն այն դեպքում, երբ նրա միջավայրը շատ շոգ է:

Հատապտուղներ — Ձեր մտքով, հավանաբար, շատ անգամ է անցել հատապտուղը պահպանել սառնարանում , բայց միևնույն ժամանակ նկատած կլինեք այն թաղանթը, որով պատվում է հատապտուղը սառնարանում:

Մեկնաբանություններ
Կիսվի՛ր