Ինչպես պատրաստել ամենահամեղ սոլյանկան, շեֆ խոհարարի բաղադրատոմսը. անմահական է ստացվում

Առաջարկում ենք պատրաստել հետաքրքիր ճաշատեսակ, որի անունը շատերն են լսել, բայց հավանաբար քչերն են համտեսել։

Այս ճաշատեսակը պատրաստվում է տարբեր մթերքներից։ Դժվար է պատկերացնել օրինակ ձիթապտուղը կամ երշիկը ճաշի մեջ, բայց հավատացեք շատ համեղ է ստացվում։

Բաղադրիչներ` Թթու վարունգ — 10 հատ, Սոխ — 1/2 հատ, Տոմատի մածուկ — 3 ճաշի գդալ, Մսի տեսականի — 300 գր, Մսով արգանակ — 2 լ, Ձիթապտուղներ, Կանաչ սոխ, Սամիթ, Դափնու տերև, Սև պղպեղ, Աղ, Շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը տեսանյութում

Մեկնաբանություններ
Կիսվի՛ր