Պատրաստում ենք իսկական հայկական գաթա. տոնական սեղանի ամենապատվելի ու սիրված խմորեղենը

Տոնական սեղանն ուղղակի հնարավոր չէ պատկերացնել առանց հայկական գաթայի: Այն սիրում են բոլորը: Բացի նրանից, որ այս խմորեղենը շատ համեղ է, այն նաև շատ երկար է պահպանվում: Իսկ այս բաղադրատոմսով պատրաստվող գաթաներն ուղղակի անմահական համ ու չտեսնված տեսք են ունենում:

Այն պատրաստելու համար ձեզ անհրաժեշտ կլինի ալյուր, սերուցքային կարագ, թթվասեր, շաքարավազ, ձու, սոդա, վանիլ:

Տեսանյութում քայլ առ քայլ կարող եք ծանոթանալ պատրաստման եղանակին և տոներին ընդառաջ ունենալ այս բաղադրատոմսը:

Մեկնաբանություններ
Կիսվի՛ր